For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Aghili, S. A. H., Golmohammadi, M. H. (2020). Water-Energy-Food Nexus approach using virtual water concept, case study: Mobarakeh city ..., 12th NCCE, Sahand University, 28-30 May, Tabriz, Iran (In Persian).

هم بست آب-انرژی-غذا به کمک مفهوم آب مجازی، مطالعه موردی: زیرحوضه لنجانات-شهرستان مبارکه

خلاصه

مدیریت منابع آب رویکردی مورد قبول اما بیش از حد آب محور است که تاثیرات آب در بخش ­های مختلف را مدنظر قرار می­دهد. رویکرد نکسوس علاوه بر داشتن ویژگی­های مرتبط با IWRM، دارای دو خصوصیت ویژه نیز هست؛ اول اینکه مدل­ سازی انرژی و محصولات غذایی با تمرکز بیشتری مدنظر قرار می­ گیرند؛ دوم، پایداری در سیستم ­های منابع آب با رویکرد جدیدتری ارزیابی می­ شوند. در نکسوس به دو سوال توامان باید پاسخ گفت: استراتژی­ های کارآمد برای مدیریت همزمان آب، انرژی و غذا چیست؟ چگونه اعمال این استراتژی ها بر یک بخش، بخش­ های دیگر را نیز تحت تاثیر قرار می­ دهد؟ در تحقیق حاضر از WEAP جهت مدل­ سازی همزمان آب و غذا استفاده شده­است. سپس با رویکرد آب مجازی در محصولات کشاورزی مختلف، سناریوهای ممکن مورد تحلیل قرار گرفته­ اند و شاخص ­های مختلف بر مبنای سناریوهای مدیریتی متفاوت مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفته ­اند.

 

کلمات کليدي

هم­بست، آب مجازی،‌ پایداری، تصمیم ­گیری، سناریو.

National Conference Papers (In Persian)
Month/Season: 
May
Year: 
2020

تحت نظارت وف ایرانی